Purus varškės apkepas

purus varskes apkepas

  • Manų kruopos – 6 valg. šaukšt.
  • Pienas – 100 ml
  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Cukrus – 3 valg. šaukšt.
  • Aliejus – 100 ml
  • Varškė, pusriebė – 500 g
  • Miltai, pilno grūdo, kvietiniai – 1 valg. šaukšt.
  • Kepimo milteliai – 1 arbat. šaukšt.

Manų kruopas brinkiname piene. Iki putų išplakame kiaušinius. Į išbrinkusias manų kruopas paeiliui įmaišome cukrų, aliejų, varškę ir pilno grūdo miltus, maišytus su kepimo milteliais. Galiausiai atsargiai iki vienalytės masės įmaišome plaktus kiaušinius. Kepame 180 laipsnių orkaitėje be vėjelio iki 30 minučių. Skanaus!

Parašykite komentarą